пʼятницю, 12 лютого 2016 р.

Із чудовим днем любові...

     14 лютого увесь світ відзначає День Святого Валентина, або День Закоханих. За однією з легенд молодий священик Валентин таємно вінчав молоді пари і за це був засуджений до смерті. У в'язниці  у нього закохалася сліпа дочка тюремника. Валентин, як священик, що дав обітницю безшлюбності, не міг відповісти на її почуття, але в ніч перед стратою (13 лютого) прислав їй зворушливого листа. Дівчина відкрила записку і виявила всередині неї жовтий шафран (крокус). У записці було написано "Від твого Валентина". Дівчина взяла шафран на долоню, і його блискучі барви осяяли її обличчя. Сталося чудо: зір дівчини відновився.


     У переддень Святого Валентина у читальному залі нашої бібліотеки зустрілися консультант з краси компанії Мері Кей Галина Германюк (м.Тернопіль) та наші користувачі, юні леді, чарівні та закохані.Адже коли, як не в День Закоханих панянки хочуть виглядати по-особливому - елегантно .
 Пані Галина провела майстер-клас по догляду за руками "Оксамитові ручки", підібрала для кожної дівчини індивідуально макіяж, а також відкрила чарівний світ ароматів. Із захопленням бібліотекарі спостерігали за роботою консультанта з краси і також спробували елітну продукцію компанії Мері Кей. Із вдячністю і чудовим настроєм залишали урок краси бібліотекарі і користувачі і, в свою чергу, бажали всім жінкам планети безмежного щастя, миру та кохання! 


Із чудовим днем любові
Щирі сердечні вітання,
Хай буде у житті доволі
І ласки, й ніжності, й кохання!

Немає коментарів:

Дописати коментар