середу, 6 квітня 2016 р.

З Добриком в серці

     Впевнено і захоплююче мандрує квітневими стежками Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Усім дітям України несе він  незабутні зустрічі з новими книгами, поетами, несе мир, добро, надію і віру в  квітуче майбутнє. Завітав тиждень і до теребовлянських дітлахів. Працівники районної бібліотеки для дітей організували зустріч з дитячою поетесою, лауреатом літературної премії ім. І. Блажкевич  Тамарою Ткачук-Гнатович. 
     
                                                             Тепло зустрічали Тамару Михайлівну учні ЗОШ №1. Весняним струмочком лилися віршовані рядки поетеси з дитячих вуст. Пані Тамара познайомила юних читачів та вчителів зі своїми поетичними збірками для дітей, а їх є чимало!  А ще поетеса є автором чудових пісень.

                                                            Наша зустріч плавно перенеслася у ЗОШ №2. Тут Тамару Михайлівну чекали третьо- та четвертокласники. Знову і знову звучали вірші зі збірок "У бабусинім дворі", "Жива вода-водиченька", "Числа, цифри, цифренята", "Вірші про найкращі пори: від сніжинки - до комори" у виконанні юних поціновувачів. 
                                                                                                                                                                            Справжнім сюрпризом для поетеси стало акапельне звучання пісні "Ангел-охоронець" на слова Тамари Михайлівни, у виконанні Діани Бернат та Яни Мунтян.    
     Швидкоплинно добігала кінця дивовижна зустріч із цікавими дитячими книгами, їх авторкою та головним героєм віршованої казки Добриком   
          "... Ще від автора додам я:    
          В кожнім серці Добрик є,    
       Захищає він і славить    
        Осяйне ім'я своє!"


      На згадку про цю незабутню зустріч Тамара Ткачук-Гнатович подарувала  книголюбам збірки своїх віршів.



Немає коментарів:

Дописати коментар