четвер, 5 листопада 2015 р.

Творчі ідеї + креатив

Погожої осінньої днини  працівники районної бібліотеки для дітей радо вітали бібліотекарів району на семінарі-практикумі під назвою «Інноваційні форми бібліотечного обслуговування дітей: творчі ідеї + креатив». Цей захід ми проводили у Центрі дитячої творчості, адже саме тут запалюються юні таланти під керівництвом досвідчених керівників гуртків. Районний семінар розпочала директор  ЦПРДЮ Антоніна Василівна Кобеля, яка впродовж 40 років очолює колектив. 

 Бібліотекарів  пані Антоніна  запросила відвідати виставковий зал, де присутні поринули у дивовижний світ казки, фантазіїї, дитячої  творчості, а також пройтися класами, де займаються гуртківці. 
Керівники гуртків Відякіна Н. В., Шинківська С.В., Трач О.Б. та Мельник О.М. провели для бібліотекарів майстер-клас з виготовлення патріотичних квітів, ляльки-мотанки з салфеток та букету "Ніжність".


 Наші колеги з дитячою цікавістю та ентузіазмом взялися до роботи. І впродовж 2 годин на світ з'явилися більше 20 букетів, синьо-жовтих квіточок та ляльок. Таким нестандартним підходом до роботи бібліотекарі були приємно вражені та задоволені. Адже ці вироби поїхали у села Іванівка, Микулинці, Дружба, Ласківці, Конопківка, Кобиловолоки, Ладичин, Плебанівку та інші.


 Тож щира подяка директору та працівникам центру дитячої творчості за співпрацю. До нових зустрічей!



Немає коментарів:

Дописати коментар