вівторок, 25 серпня 2015 р.

Веселі канікули з книгою

     Уже традиційно наша бібліотека під час канікул проводить Літні читання. У  читаннях беруть участь читачі молодшого, середнього та старшого шкільного віку. У рамках даної Програми діти знайомляться із книжковими новинками, спілкуються з друзями, обговорюють прочитані книги, беруть участь у цікавих конкурсах, вікторинах тощо.



    Досить нестандартно відбувалася завершальна сторінка  Літніх читань цьогоріч. Чому? А тому, що ми проводили завершальний етап не у бібліотеці, а на свіжому повітрі, і не у своїй бібліотеці, а побували в гостях, у мальовничому селі - Сущин. 


    Ми отримали велике задоволення від спілкування з юними читачами, разом із зав. бібліотекою-філією Богданом Миколайовичем Холодзьоном проводили з читачами цікаві вікторини, конкурси, насолоджувались їхнім співом. Учасники свята проявили себе знавцями у галузі художньої літератури, показали свою кмітливість, ерудованість. Весело, жваво і з гумором учасники свята взяли участь у грі "Розкажу тобі по-секрету..." Журі виявило переможців і нагородило їх пам'ятними подарунками. 

     А на завершення свята переможці написали на повітряних кульках свої бажання і випустили їх у небо. Тож до нових зустрічей, літечко, канікули і нові друзі!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар