вівторок, 8 квітня 2014 р.

КНИГОМАНІЯ - 2014


27 березня 2014 року в Тернопільській обласній бібліотеці для дітей підведено підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – «Найкращий читач 2014».
 
 За це звання змагалися 13 найактивніших читачів – представники від районів області та м.Тернополя, які обирались під час проведення І та ІІ етапів на рівні сільських, шкільних та районних бібліотек.

         У цьому конкурсі вже традиційно, з року в рік бере участь і районна бібліотека для дітей. І вже на обласному рівні, наш район представляла учениця 6-Б класу ЗОШ №1 Рупа Олеся. Вона показала високий рівень знань літератури, а саме: приймала участь у вікторині по творчості Т.Шевченка, достойно захищала свій читацький щоденник, а також показала свою ерудованість та ораторські здібності у презентації улюбленої книги. За це Олеся отримала Грамоту фіналістки ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого читання та памятний подарунок.
         Такий конкурс є надзвичайно необхідний серед наших дітей-читачів, адже заохочує їх до систематичного читання художньої літератури, а також підвищує соціальне значення бібліотек.
 

        



Немає коментарів:

Дописати коментар