понеділок, 18 листопада 2013 р.

"НЕ ЗАБУДЬ ПОМОЛИТИСЯ БОГУ..."

                                                               Не забудь помолитися Богу,

 бо в молитві - надія і сила,

стане легшою всяка дорога,

ти з молитвою будеш

 щасливий...

 
 
        Такими словами розпочалась година духовності "10 Божих заповідей - наш дороговказ". Цей захід підготували студенти IV курсу спеціалізації "Народне пісенне мистецтво" Теребовлянського Вищого училища культури  спільно з працівниками районної бібліотеки для дітей.
 
 
 
     Усіх присутніх поблагословив отець декан Теребовлянської автокефальної православної церкви о.Володимир. Щирі, напутні слова священика надовго залишаться в душах і студентів, і викладачів училища, і юних глядачів.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
       Під час години духовності у виконанні студентів прозвучали піснеспіви "Отче наш", "Марія", "Не забудь помолитися Богу", "Стежина добра".
 
     На завершення заступник директора з виховної роботи Габрук Зоя Василівна, викладач циклової комісії фундаментальних та професійно-орієнтованих дисциплін Штефан Наталя Олександрівна та завідуюча дитячою бібліотекою Куліковська Марія Михайлівна подякували студентам за змістовний та корисний захід, за теплу душевну атмосферу, що панувала в читальному залі бібліотеки, та висловили надію на подальшу співпрацю.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар