понеділок, 11 листопада 2013 р.

УВАГА! РАЙОННИЙ СЕМІНАР

    
      5 листопада у районному будинку культури відбувся районний семінар "Інноваційні форми і методи роботи з користувачами шкільних і сільських бібліотек". Учасників семінару привітав начальник відділу культури і туризму Теребовлянської РДА Кузів Михайло Романович.


 


     Цей захід підготували працівники нашої бібліотеки за участю заступника директора з наукової роботи обласної бібліотеки для дітей Чайківської Надії Андріївни. Пані Надія ділилася досвідом роботи Тернопільської обласної бібліотеки для дітей. Розповідала про інноваційні послуги для дітей та, зокрема, про перемогу у конкурсі оголошеному програмою "Бібліоміст". Вказала, що за умовами проекту в обласній бібліотеці було створено "Бібліомістечко" - інтерактивна зона для розваг, де діти разом з батьками знайомляться з книгою та розвивають увагу через гру.


     Під час показу презентації "Бібліомістечка" глядачі мали змогу віртуально побувати у "Казковому дворі", "Кварталі розумників", на "Ігровому майдані", в "Інтернет куточку".
     Також були надані рекомендації щодо успішної співпраці шкільних та сільських бібліотек. Бібліотекарі мали змогу придбати методичні посібники, а також ознайомитися з річним плануванням роботи шкільних бібліотек.
     Завершальним акордом семінару з інноваційних форм роботи дитячої бібліотеки стала година духовності "Водою і духом хрестилася Київська Русь". Було продемонстровано 3d фільм "Сказання про Хрещення Русі".


     Заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Куліковська Марія Михайлівна у заключному слові подякувала учасникам семінару та  активним глядачам - учням 6-7 класів Теребовлянської ЗОШ №2.

Немає коментарів:

Дописати коментар