вівторок, 15 березня 2016 р.

У Шевченковій світлиці

      До 202-річчя від дня народження українського Пророка та геніального художника Тараса Григоровича Шевченка у читальному залі дитячої бібліотеки проходить виставка-портрет "У Шевченковій світлиці". 
Тут зібрані кращі видання творів Т. Шевченка, а саме: "Повне зібрання творів Т.Г.Шевченка у 12 томах", "Шевченківська енциклопедія", "Спогади про Шевченка", "Шевченко у розповідях сучасників",  краєзнавчий матеріал про перебування Т.Шевченка на Тернопільщині, а також документальний фільм-трилогія. 

     А 13 березня 2016 року  читачі нашої бібліотеки взяли участь у районному конкурсі читців "Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття", який відбувся у читальному залі Теребовлянської центральної районної бібліотеки. З-поміж 31 учасника конкурсу, журі визначило переможців. Почесне І та ІІ місце здобули учениця 6-А класу ЗОШ №1 Анастасія Людвіковська та учениця 6 класу Теребовлянського НВК Анастасія Мозиль. В залі панувала атмосфера дитячої творчості та відчувався дух пророчого Шевченкового слова. І хоча минуло понад два століття від дня народження Кобзаря, ми відчуваємо його думки, слова і сьогодні.




Немає коментарів:

Дописати коментар