середу, 16 грудня 2015 р.

Український супергерой Алярмик повертається

     Цими днями теребовлянські школярі мали зустріч із справжнім українським супергероєм Алярмиком та його друзями Джмеликом, папугою Хунтиком, Синичкою та іншими. Хлопчики та дівчата із захопленням слухали про пригоди цих відважних повстанців, розказані хрещеним "батьком", автором  патріотичної збірки Олегом Вітвіцьким. 


     Автор вже двох книг "Повстанської абетки" та "Пригод Алярмика та його друзів" знайомив  читачів, учнів 5-6 класів ЗОШ №1 та ЗОШ №2 з історією написання книг, небезпечними пригодами, які супроводжують героїв, подвигами юних захисників українських земель. Під час написання книги були використані реальні історичні факти боротьби воїнів УПА за волю та незалежність України. 



     Цікавий сюжет книг та яскраві ілюстрації  користуються великою популярністю серед читачів, тому не дивно, що "Повстанська абетка" вже вчетверте перевидана. А друга книга "Пригоди Алярмика та його друзів" вперше презентувалась цьогоріч на форумі видавців у Львові.
     Під час зустрічі читачі задавали автору багато запитань, в свою чергу Олег Іванович провів конкурс і найактивнішим школярам подарував свої книги з автографом. На завершення зустрічі автор з впевненістю заявив, що попри всі утиски, конфлікти та війни, що зазнала Україна впродовж століть, український народ - непереможний, а дух українців - незламний, тому перемога обов'язково буде за нами!



Немає коментарів:

Дописати коментар