середу, 8 травня 2013 р.

КНИГА ЗАВЖДИ З НАМИ

     Вже стало доброю традицією напровесні разом з теплими промінчиками сонця проводити у нашій бібліотеці тиждень дитячого читання. Цьогоріч тиждень відкрився бібліотечно-бібліографічними уроками, проведеними спільно із студентами бібліотечного відділу Теребовлянського вищого училища культури. Юні читачі мали змогу ознайомитися з історією виникнення книги, дізналися про першу бібліотеку в Україні, брали участь у цікавих іграх та вікторинах, а учні 7-В класу Теребовлянської ЗОШ №1 почерпнули багато інформації про енциклопедії, довідники, словники, навчилися працювати з ними.
 


 
     "Страсті Ісусові та прощення" - під такою назвою пройшла година духовності з четвертокласниками другої міської школи. Божі слова лунали з уст вчителя християнської етики Теребовлянської гімназії спецшколи-інтернату О.М. Сивак. Був проілюстрований відеофільм "Важкий вибір" про реальні події, які відбувалися у Чехії. Під час години духовного спілкування діти прикрашали символічний терновий вінець Ісуса Христа кольоровими квіточками, пообіцявши за це зробити добру справу. 
 
 
 
 
     Першокласники Теребовлянської ЗОШ №1 в один із днів тижня з цікавістю поринули у поетичний світ української поетеси Марії Пригари з нагоди 105-річчя від дня народження. З ними було проведено казково-літературну мініатюру "Віршовані перлини для української дитини". Діти мали змогу ознайомитися із чудовими віршами поетеси у вигляді веселої віртуальної мандрівки.
 

 
 
     Конкурс на звання "Найкращий читач" у формі ігрового калейдоскопа було проведено із третьокласниками цієї ж школи. Діти залюбки брали участь у вікторині "Для усіх", бліц-турнірі "Хто перший", змагалися у скоромовках, іграх "Склади пазл і відгадай казку", "Калейдоскоп улюблених казок".
     Минув ще один тиждень дитячого читання. Цікавим, інформаційно насиченим він був для маленьких читайликів, які тільки роблять свої перші кроки у неосяжну країну її величності Книги.
 


 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар