четвер, 28 січня 2016 р.

Читаємо, майструємо, творимо

   
       Зима - улюблена пора року для багатьох дітей. Адже лише взимку можна кататися на лижах та ковзанах, ліпити снігову бабу, грати у сніжки та насолоджуватися зимовими канікулами. А що робити коли за вікном зима по-європейськи: замість снігу - калюжі, іде дощ та  є загроза захворіти на такий небезпечний грип?



     Вихід є!  Непосидючі дітлахи цими днями завітали у нашу бібліотеку, на чергове засідання клубу "Весела майстерня" і не пошкодували. Адже тут на них чекало багато цікавих занять та сюрпризів. І юні майстрині взялись до роботи. 
     Наполегливо та старанно дівчата та хлоп'ята вирізали заготовки для майбутніх виробів, потім клеїли і, нарешті, з'являлись казкові мультяшні звірята, птахи, машинки та яскрава різдвяна шопка.


     У хорошій веселій компанії, за душевною розмовою, непомітно спливав час. Діти вихвалялись своїми роботами, а бібліотекарі, в свою чергу, організували для них новорічний квест. Наперебій читачі шукали новорічні скарби, заховані на ялинці. Щасливі та задоволені  чекатимуть вони наступного засідання клубу, а їхні дивовижні роботи прикрашатимуть книжкові виставки на бібліотечних стелажах.

Немає коментарів:

Дописати коментар